Wie zijn wij

Wie zijn wij

Meer over ons

Guy Winchester

Guy

Maximaal resultaat behalen met zo min mogelijk verspilling? Is dat mogelijk? Guy Winchester: “Ik geloof dat je alles kunt bereiken wat je wil. Vanuit vertrouwen, creativiteit en samenwerking kun je als organisatie uitstijgen naar een hoger niveau. Wees vooral heel nieuwsgierig naar je verbeterpotentieel en geniet van elke stap in het proces. Het nuttige kán je verenigen met het aangename!”

Guy Winchester, zet zijn doel- en prestatie gerichte focus niet alleen in voor een prettig werkklimaat, in de slipstream levert dat logischere bedrijfsprocessen en betere bedrijfsresultaten.
Als Lean expert zorgde hij zo al op grote schaal voor enorme toename van business happiness op de werkvloer, bijvoorbeeld bij SNS Reaal, Post NL en de NS. Tegelijkertijd realiseerde hij daar tot op heden diverse besparingen tot in de cijfers met zes nullen.

Guy Winchester komt in 1982 vanuit Amerika naar Europa voor een internationale muziekcarrière als trombonist en dirigent. Zijn veelzijdigheid weerspiegelt zich in diverse muziekgenres van klassiek tot jazz, salsa en pop en in een scala van bands en orkesten. Enkele hoogtepunten: zijn optredens met het Glenn Miller Orchestra in de Berliner Philharmoniker, Chet Baker in Carré en Herman Brood op het North Sea Jazz festival.
Na een ongeluk waarbij hij zijn kaak brak was muziek maken niet langer vanzelfsprekend. Hij waagde de sprong naar het bedrijfsleven.

Zoals een dirigent het beste bij elk individu naar boven brengt en het orkest excelleert omdat het geheel groter is dan de som der delen, zo is het de passie van Guy Winchester om individuen en teams boven zichzelf te laten uitstijgen. In diverse managementfuncties in nationale- en internationale organisaties ontwikkelt hij zich tot een zeer ervaren Lean expert, adviseur, trainer en prestatiecoach in verschillende branches.
Winchester identificeert niet alleen snel waar verbetering mogelijk is, hij weet ook werknemers in beweging te zetten. Iedereen kan daadwerkelijk verbeteringen implementeren en verbetering onderdeel maken van het werkproces.
Zijn motto is: “Samen maken wij het verschil”

Meer weten?
linkedin Guy