Wie zijn wij

Wie zijn wij

Meer over ons

Guy Winchester

Guy

Maximaal resultaat behalen met zo min mogelijk verspilling? Is dat mogelijk? Guy Winchester: “Ik geloof dat je alles kunt bereiken wat je wil. Vanuit vertrouwen, creativiteit en samenwerking kun je als organisatie uitstijgen naar een hoger niveau. Wees vooral heel nieuwsgierig naar je verbeterpotentieel en geniet van elke stap in het proces. Het nuttige kán je verenigen met het aangename!”

Lean expert Guy Winchester zet zijn doel- en prestatie gerichte focus in voor een prettig werkklimaat, logischere bedrijfsprocessen en betere bedrijfsresultaten bij onder andere SNS Reaal, Post NL, NS en TVM.

Guy Winchester komt in 1982 vanuit Amerika naar Europa voor een internationale muziekcarrière als trombonist en dirigent. Zoals een dirigent het beste bij elk individu naar boven brengt en het orkest excelleert omdat het geheel groter is dan de som der delen, zo is het de passie van Guy Winchester om individuen en teams boven zichzelf te laten uitstijgen. In diverse managementfuncties in nationale- en internationale organisaties ontwikkelt hij zich tot een zeer ervaren Lean expert, adviseur, trainer en prestatiecoach in verschillende branches. Guy zet medewerkers in beweging. Zijn motto is: “Samen maken wij het verschil”

Meer weten?

linkedin Guy


 

Anita Winchester

Excellent functioneren ontstaat vanuit een vruchtbare voedingsbodem waar medewerkers zich volledig gezien, gehoord en ervaren voelen. Medewerkers weten zelf heel goed welke veranderingen nodig zijn op de werkvloer om werkprocessen continu te verbeteren. Managers hebben de cruciale rol dit te faciliteren en te verbinden aan de organisatie missie en visie. Zo ontstaat een opwaartse stroom naar excellentie. Het is mijn passie dit proces door middel van creatieve werkvormen te begeleiden.

Anita heeft haar sporen verdiend in het bedrijfsleven als facilitair projectleider en manager. Oorspronkelijk komt zij uit de danswereld. Methodieken die zij onder andere inzet zijn: NLP (neuro linguïstisch programmeren), BML (body & mind language) en Realdrives drijfveren analyses. Sinds 2011 werkt zij als coach en trainer samen met Guy. “Leren, lachen en lol horen voor mij bij elkaar. Vanuit mijn achtergrond als danseres gebruik ik graag veel beweging in mijn trainingen. Zo integreer je het geleerde met je hele systeem: hoofd, hart en buik.”

Meer weten?