Wie zijn wij

Wie zijn wij

Meer over ons

Guy Winchester

Guy

Maximaal resultaat behalen met zo min mogelijk verspilling? Is dat mogelijk? Guy Winchester: “Ik geloof dat je alles kunt bereiken wat je wil. Vanuit vertrouwen, creativiteit en samenwerking kun je als organisatie uitstijgen naar een hoger niveau. Wees vooral heel nieuwsgierig naar je verbeterpotentieel en geniet van elke stap in het proces. Het nuttige kán je verenigen met het aangename!”

Guy Winchester, zet zijn doel- en prestatie gerichte focus niet alleen in voor een prettig werkklimaat, in de slipstream levert dat logischere bedrijfsprocessen en betere bedrijfsresultaten.
Als Lean expert zorgde hij zo al op grote schaal voor enorme toename van business happiness op de werkvloer, bijvoorbeeld bij SNS Reaal, Post NL en de NS. Tegelijkertijd realiseerde hij daar tot op heden diverse besparingen tot in de cijfers met zes nullen.

Guy Winchester komt in 1982 vanuit Amerika naar Europa voor een internationale muziekcarrière als trombonist en dirigent. Zijn veelzijdigheid weerspiegelt zich in diverse muziekgenres van klassiek tot jazz, salsa en pop en in een scala van bands en orkesten. Enkele hoogtepunten: zijn optredens met het Glenn Miller Orchestra in de Berliner Philharmoniker, Chet Baker in Carré en Herman Brood op het North Sea Jazz festival.
Na een ongeluk waarbij hij zijn kaak brak was muziek maken niet langer vanzelfsprekend. Hij waagde de sprong naar het bedrijfsleven.

Zoals een dirigent het beste bij elk individu naar boven brengt en het orkest excelleert omdat het geheel groter is dan de som der delen, zo is het de passie van Guy Winchester om individuen en teams boven zichzelf te laten uitstijgen. In diverse managementfuncties in nationale- en internationale organisaties ontwikkelt hij zich tot een zeer ervaren Lean expert, adviseur, trainer en prestatiecoach in verschillende branches.
Winchester identificeert niet alleen snel waar verbetering mogelijk is, hij weet ook werknemers in beweging te zetten. Iedereen kan daadwerkelijk verbeteringen implementeren en verbetering onderdeel maken van het werkproces.
Zijn motto is: “Samen maken wij het verschil”

Meer weten?
linkedin GuySybrand Hoekstra

Volgens Sybrand Hoekstra is vaak veel meer mogelijk dan dat je zelf in de gaten hebt. Sybrand Hoekstra:”Ik vind het heel mooi om te zien dat mensen met een beetje hulp zich fantastisch kunnen ontwikkelen. Dat leidt tot groei en betere resultaten van het bedrijf. Probeer de groeistappen niet te groot te maken, maar maak ze zo klein dat je elke dag een stap kunt maken. Zo zie je snel resultaat en levert het veel energie op!”.

Sybrand Hoekstra is een ervaren Lean expert en Six Sigma specialist. Zijn enorme deskundigheid brengt hij in de praktijk als trainer, coach en adviseur. Hierin kan hij zijn passie voor groei en ontwikkeling kwijt. Van het zelf toepassen op de werkvloer geniet hij misschien nog wel het meest:”Je leert het meeste door het zelf te doen!”

Sybrand Hoekstra is een vernieuwer. Hij creëert en ontwikkelt voortdurend samen met de klant nieuwe methodes, en technieken om continue verbetering te realiseren voor zowel de klant als voor Lean is Doen.

Binnen verschillende organisaties leidde hij diverse complexe projecten om processen en output te optimaliseren, ) Voor Vivat heeft hij de architectuur en trainingen ontworpen voor het Lean verandertraject dat een cultuur van “continu verbeteren met de klant centraal” bewerkstelligde. Zijn unieke aanpak zorgt ervoor dat medewerkers en management vol energie eigenaarschap nemen voor hun eigen blijvende verbeterprocessen.

Meer weten?
linkedin Sybrand
Lean is Doen

Sybrand en Guy werken sinds 2006 samen in Lean management. Door hun unieke manier van samenwerken, coaching en training hebben ze in verschillende projecten structurele besparingen van in totaal meer dan 3 miljoen euro op jaarbasis gerealiseerd.